Rick van Velthuysen terug op New Business Radio

Internetstation New Business Radio komt tijdens ‘Dutch Media Week’, het mediafestival van Nederland dat van 4 t/m 13 oktober in mediastad Hilversum plaatsvindt, met een speciale programmering. Van 7 tot en met 11 oktober presenteert NPO Radio 2 deejay Rick van Velthuysen elke dag tussen 12 en 14 uur het programma Dutch Media Week Live.

Rick van Velthuysen terug op New Business Radio Samen met gasten uit de mediawereld wordt elke dag teruggeblikt en vooruitgekeken op activiteitentijdens Dutch Media Week. De live-uitzendingen zijn dagelijks voor het publiek live bij te wonen in Beeld enGeluid in Hilversum.

Daarnaast doet New Business Radio op woensdagmiddag 9 oktober live verslag van de Online Radio Day 2019. In deze uitzending, gepresenteerd door o.a. Barry Brand, Martine Hauwert, Glenn van der Burgen Jasper Leegwater, wordt van 14:00 tot 18:00 uur verslag gedaan van de uitreiking van de Online Radio Awards. De presentatie van de awardshow is in handen van Jeroen Nieuwenhuize.

Dutch Media Week
Dutch Media Week is hét mediafestival van Nederland waar the heart of the story centraal staat. Van 4 tot en met 13 oktober 2019 kan iedereen zich laten inspireren door en leren met media. Het mediafestival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.  [Radiowereld.NL]

Foto: YPCA

Gerelateerde berichten