Slam MixMarathon XXL nu live vanuit Amsterdam

Goed nieuws voor iedereen die geen kaartjes heeft voor het Amsterdam Dance Event (ADE). Het radiostation komt dit jaar voor het vijfde jaar live vanaf ADE in het centrum van Amsterdam. Meer dan honderd artiesten verzorgen vanaf nu live sets in de tijdelijke studio van Slam.

Slam MixMarathon XXL nu live vanuit Amsterdam Binnen- en buitenlandse namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren, Kris Kross Amsterdam en Sam Feldt staan daar achter de knoppen.

Van woensdagmiddag 16 oktober 16:00 uur tot en met zaterdagnacht 19 oktober hoor je de Slam MixMarathon XXL vanuit de Q-Factory.

De Slam MixMarathon XXL is vier dagen lang live te volgen via radio, Slam TV, het Slam Music YouTube-kanaal en de website slam.nl.

Slam gratis op TV
Slam TV is deze week gratis beschikbaar voor iedereen die een tv-abonnement heeft bij Caiway, Delta, KPN en Ziggo.

Anton van Lieshout, Station Director Slam: “ADE vier je met vrienden én met Slam, we hebben inmiddels een fantastische traditie neergezet met de hele wereld als ons publiek.

De Slam MixMarathon XXL is voor iedereen, of je nu de hele week in de club staat of in het zuidelijkste puntje van Limburg woont. Als dance-autoriteit is Slam vanzelfsprekend onmisbaar tijdens het ADE. We beloven er dan ook dit jaar weer een fantastisch feest van te maken waar je geen seconde van wil missen.

Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie, festival en wereldwijde ontmoetingsplek voor de creatieve muziekindustrie. Dit jaar komen er 2500 artiesten en 600 sprekers naar Amsterdam om 1000 events in 200 venues te hosten. [Radiowereld.NL]