Search
Close this search box.

Coen & Sander vieren radiojubileum met langste middagshow ooit

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vieren hun 16-jarig jubileum als radioduo. Dat doen ze donderdag 15 oktober met een extra lange middagshow tussen 12 en 19 uur op Radio 538. Hierin staan ze stil bij het verleden, heden en toekomst.

Coen & Sander vieren radiojubileum met langste middagshow ooit Talpa Radio Directeur Marc Adriani verraste Coen en Sander maandagmiddag tijdens de ‘De Coen en Sander Show’ met 16 ballonnen en een marathonuitzending als cadeau.

Het langstzittende duo van de radio ooit” aldus een enthousiaste Lantinga. “16 Jaar vol diepte- en hoogtepunten met mijn lieve vriend Coen.”

Swijnenberg vult aan: “Heel veen zin om dit samen met de leukste luisteraars van Nederland te gaan vieren. 16 Jaar, maar nog lang niet klaar.”

Het radiohuwelijk van Coen & Sander begon in september 2004 op vrijdagavond op 3FM. Daar presenteerden zij ‘Lantinga & Swijnenberg’ tussen 19 en 22 uur. Twee jaar later, in september 2006, werden beide heren gepromoveerd naar de middag van 3FM. De ‘Coen & Sander Show’ groeide uit tot de populairste middagshow van de Nederlandse radio.

Sinds augustus 2015 is de Coen en Sander Show in de middag te horen op Radio 538. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 538