Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeroen van Inkel vrijdag voor het laatst op NPO Radio 5

[Update] Jeroen van Inkel presenteert komende vrijdag (18 september) voor het laatst de ochtendshow “Je dag is goed” op NPO Radio 5. Dit heeft een woordvoerster van omroep Max laten weten aan Radio.NL. Van Inkel ruilt Radio 5 in voor NPO Radio 2.

Jeroen van Inkel vrijdag voor het laatst op NPO Radio 5 Op NPO Radio 2 presenteert Van Inkel vanaf 3 oktober de ochtendshow tussen 7 en 10 uur in het weekend. Dit programma krijgt weer de naam “Rinkeldekinkel.” In juli draaide de deejay alvast warm op zondagochtend op Radio 2.

Naast Van Inkel krijgt Radio 2 ook versterking van Giel Beelen die elke werkdag de vroege ochtendshow tussen 4 en 6 gaat presenteren. Volgende week vrijdag (25 september) zwaait hij af bij z’n werkgever Veronica.

Van Inkel is sinds januari 2018 in de ochtend te horen op Radio 5. Hij werd aangetrokken om de zender verder te verjongen. Dat vergde nogal wat aanpassingen voor de deejay, want vooral in het begin werd er geklaagd dat hij veel te snel praatte.

Vanaf oktober presenteert Bert Haandrikman tussen 6 en 9 uur “Goeiedag Haandrikman” op NPO Radio 5. Het lunchblok wordt overgenomen door Daniël Dekker met “Lunch Lekker”.

Vanaf volgende week presenteert Astrid de Jong tijdelijk de ochtendshow op NPO Radio 5. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Instagram