Radio Veronica wijzigt zondagavondprogrammering

Radio Veronica start met een nieuwe zondagavondprogrammering. Deze gaat vanaf deze zondag gevuld worden door Rick Romijn en Vincent de Lijser. Het Beste van Veronica verdwijnt dus alweer van de zondagavond.

Rick Romijn presenteert van 21 uur tot middernacht ’Veronica Pop- & Rockballads’. Drie uur lang de beste pop- en rockballads om het weekend goed mee af te sluiten.

De drie uur daarvoor is Vincent de Lijser te horen met ‘Het Beste uit de Top 1000 Allertijden’. Voor hem betekent dit een comeback op de zender.

In het begin van het commerciële avontuur van Veronica onder de toenmalige Sky Radio Group was De Lijser ook al als deejay te horen op de zender. De laatste jaren werkte hij achter de schermen op de muziekredactie.

Vier 80’s & 90’s weekenden in september
De ‘80’s & 90’s Top 890’ die in het voorjaar werd uitgezonden, was volgens Veronica een groot succes. Op verzoek van de luisteraars staan alle weekenden in september (van vrijdagavond 18:00 uur tot zondagavond 18:00 uur) in het teken van deze muzikale periode, met de beste hits uit die tijd.

Voor het echte zaterdagavondgevoel worden er op zaterdag tussen 18:00 uur en middernacht non-stop uptempo 80’s en 90’s hits gedraaid tijdens de ‘80’s & 90’s Party’. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio Veronica