Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politieke partijen te gast bij 100% NL, Geert Wilders trapt af

De verkiezingsweken zijn begonnen, ook bij 100% NL. De komende maand zijn de lijsttrekkers van de grootste politieke partijen te gast bij ‘Goedemorgen 100% NL’ met deejay Koen Hansen. Geert Wilders (PVV) trapt af, precies een maand voor de Tweede Kamerverkiezingen plaatsvinden.

Politieke partijen te gast bij 100% NL, Geert Wilders trapt af Wilders sprak onder andere over het uitsluiten van de PVV door Mark Rutte, de beschuldigingen aan het adres van PVV’er Dion Graus, het vaccinatieproces en over zijn vrouw – die zijn kapsel probeert bij te houden sinds de kapsalons dicht zijn.

100% NL-deejay Koen Hansen: “Je hoort en ziet de politici altijd op de journaals en in de talkshows. Dat ervaar ik zelf vaak als afstandelijk. Daar probeer ik de komende weken verandering in te brengen.

Naast het op een laagdrempelige manier behandelen van de standpunten, probeer ik de politici dichterbij onze luisteraars en volgers te brengen. Mijn doel is dat zoveel mogelijk Nederlanders gaan stemmen in maart.

In de komende maand ontvangt Koen onder meer Mark Rutte, Wopke Hoekstra, Lilian Marijnissen, Thierry Baudet, Lilianne Ploumen, Esther Ouwehand, Sylvana Simons en Farid Azarkan. Het nieuws van de dag wordt doorgenomen en luisteraars kunnen vragen stellen over partijstandpunten. [Radiowereld.NL]