Radio JND start met gepresenteerde ochtendshow

Radio JND breidt de programmering uit. Vanaf maandag 1maart is iedere werkdag tussen 7 en 9 uur ‘Dé JND Ochtendshow: Wakker met Bakker’ met Willem Bakker te horen op de Brabantse zender. Bakker presenteert momenteel al de ochtendshow in het weekend.

Radio JND start met gepresenteerde ochtendshow Met deze nieuwe ochtendshow worden luisteraars dagelijks wakker gemaakt met lekkere muziek, het laatste nieuws uit Brabant, prijzen en leuke spelletjes. Tot nu toe was in de ochtend non-stop muziek te horen.

Wij gaan Brabanders vanaf 1 maart op een verassende manier laten starten aan de werkdag”, aldus Radio JND directeur Tom Molenberg. “Deze nieuwe ochtendshow is een verrijking voor onze programmering. We zijn erg blij met Willem op dit belangrijke tijdstip.

Dat Radio JND juist op 1 maart met een dagelijkse ochtendshow start is niet geheel toevallig. Het station viert die dag zijn vijfde verjaardag. In eerste instantie ging JND alleen van start via internet en DAB+, maar sinds 2017 is de zender ook via FM te ontvangen in de regio Eindhoven.

Eind 2018 werd de FM-dekking in Brabant verder uitgebreid door de overname van een sterkere zender.

Recent nam het station nog een nieuwe audiovormgeving in gebruik gemaakt door Pors Impact Creative. [Radiowereld.NL]