Lisanne Bronkhorst aan de slag bij 100% NL

Lisanne Bronkhorst gaat aan de slag bij 100% NL. Zondag vervangt ze tussen 12 en 15 uur Stephan Jacobs op de landelijke radiozender met overwegend Nederlandstalige popmuziek. Sinds een jaar is Bronkhorst ook op Radio Veronica te horen.

Foto: video still Instagram

Op Veronica presenteerde Bronkhorst een programma in de nacht van zondag op maandag. Volgens de nieuwe programmering gaat ze daar samen met Ronald Giphart een dagelijks nachtprogramma maken. Echter, in de programmering voor komende week staat nog non-stop muziek.

Naast Radio Veronica is Bronkhorst ook elke zaterdagavond te horen op Bingo FM, de lokale omroep voor de stad Utrecht. Eerder liep ze stage bij de regionale omroep NH in Noord-Holland.

Het is nog onduidelijk of Bronkhorst vaker te horen zal zijn op 100% NL. [RadioWereld.NL]