Henry Schut vervangt Bert Haandrikman op NPO Radio 5

Henry Schut is komende week te horen in de ochtend op NPO Radio 5. Hij vervangt dan tussen 6 en 9 uur Bert Haandrikman. “Van reservebank naar de (ochtend)spits!”, grapt Haandrikman over zijn vervanger.

Foto: video still twitter

Schut kijkt uit naar zijn invalbeurt. “Komende week mág ik midden in de nacht opstaan voor zo ongeveer het allerleukste dat er is op de muziekradiozenders”, zo schrijft hij op Instagram. “Ik mag de ochtendshow van NPO Radio 5, “Goeiedag Haandrikman!” overnemen van Bert Haandrikman. Dat wordt een geweldige week.

Schut is normaal gesproken op NPO Radio 1 te horen, waar hij op zondagmiddag ‘Langs de Lijn’ presenteert. Afgelopen zomer debuteerde hij als presentator van ‘Radio Tour de France’.

Recent was Schut te gast bij NPO Radio 2. Toen liet hij al doorschemeren dat muziekradio naar meer smaakte. In 2020 stelde hij een speciale cd- en LP-box samen met de beste muziek uit ‘Langs de Lijn’. [RadioWereld.NL]

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henry Schut (@henryschut)