Search
Close this search box.

Joost Swinkels een uur langer op Qmusic

Qmusic verlengt de avondprogrammering. Voortaan stopt avonddeejay Joost Swinkels niet om middernacht, maar gaat hij door tot 1 uur. Daarmee komt na ruim een half jaar een einde aan non-stop muziek aan het begin van de nacht.

Joost Swinkels een uur langer op Qmusic Tot september vorig jaar vulde Martijn Kolkman op werkdagen het blok tussen middernacht en 2 uur, maar sinds zijn vertrek werden deze uren gevuld met non-stop muziek.

Nu gaat het eerste uur van de nacht alsnog weer gepresenteerd worden. Joost Swinkels, die sinds april 2019 het blok tussen 22 uur en middernacht vult, gaat daarom voortaan een uur langer door.

Swinkels is sinds oktober 2015 te horen op Qmusic. Eerst als invaller, maar een jaar later kreeg hij zijn eigen weekendprogramma. In 2018 kreeg Swinkels de Marconi Award voor aanstormend talent. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Instagram