Radio 538 blijft het best beluisterde station online

In mei was Radio 538 voor de vierde keer op rij het best beluisterde station online. De online stream van de zender werd van alle Nederlandse radiozenders het vaakst gestart. Ruim 1,9 miljoen keer gemiddeld per week is langer dan 1 minuut geluisterd naar Radio 538. Luisteraars bleven het langst luisteren naar Radio 10 Non-stop.

Radio 538 blijft het best beluisterde station online Dat blijkt uit de meest recente rapportage NLO Streaming Audio Standaard.

Net als in april volgen ook in mei NPO Radio 2 en Qmusic op de tweede en derde plaats.

Ook het gemiddeld aantal actieve streams van Radio 538 was veruit het hoogst tussen 3 mei en 30 mei.

De andere radiozenders van Talpa Network kijken ook terug op een positieve mei-maand.

Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica staan, net als vorige maand, op plek 4, 5 en 9. Radio 10 60’s en 70’s hits was het best beluisterde themakanaal in de lijst. In totaal realiseerde het verkoopnetwerk van Talpa Network afgelopen maand ruim 7,9 miljoen sessies per week. [Radiowereld.NL]