Kimberly van de Berkt sidekick Zomer Ochtendshow Radio 10

Kimberly van de Berkt is de komende drie weken op Radio 10 te horen. Samen met nieuwslezer Harry van der Heijden, columnist Sjaak Bral en Lex Gaarthuis maakt ze als side-kick de komende drie weken de ‘Radio 10 Zomer Ochtendshow’ tijdens de vakantie van Gerard Ekdom.

Kimberly van de Berkt sidekick Zomer Ochtendshow Radio 10 Vanaf maandag 30 augustus is Gerard Ekdom terug met ‘Ekdom in de Morgen’.

Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat Kimberly voor het laatst een programma maakte op de radio.

Van de Berkt, dochter van platenbaas Tony Berk, begon haar carrière bij Radio 538 als stagiaire op de internetafdeling.

Sinds 2001 was Kimberly ook op de radio zelf te horen en wel als side-kick in het weekend bij Rick van Velthuysen. Daarnaast had ze enige tijd haar eigen programma bij Radio Rijnwoude.

In 2003 besloot Van de Berkt Radio 538 te verruilen voor het ochtendprogramma van Gordon op Noordzee. Met het verdwijnen van Noordzee FM verdween ook Kimberly van de radio af, maar eind 2005 kwam hier verandering in en verving ze Tamara Brinkman als side-kick bij RuuddeWild.nl op 538. Ook na het vertrek van Ruud de Wild bij 538 in oktober 2007, bleef ze werkzaam voor de middagshow.

Daarna schoof ze aan bij Barry Paf om een datingprogramma te presenteren, bij het programma van Gordon in het weekend en het middagprogramma van Lindo Duvall op Radio 538.

Geheel van de radio was Van de Berkt overigens niet verdwenen. Sinds een paar jaar is ze, naast Mark Labrand, stationvoice van Sky Radio. [RadioWereld.NL]
Foto: Radio 10