Olav Mol en Jack Plooij ook in 2022 bij Ziggo Sport

Olav Mol en Jack Plooij zullen komend jaar gewoon te zien zijn bij Ziggo Sport. In navolging van Rob Kamphues en Robert Doornbos, die volgend jaar bij het Race Café blijven, zullen er zodoende voor de Nederlandse tv-kijker nog steeds de vertrouwde gezichten te zien zijn bij dé sportzender van Nederland. Ook Rick Winkelman en Rob van Gameren blijven werkzaam voor Ziggo Sport.

Olav Mol is al 30 jaar het vertrouwde stemgeluid bij de Formule 1-races en blijft in die hoedanigheid ook aan Ziggo Sport verbonden. De populaire commentator is beroemd geworden door zijn spraakmakende uitspraken bij meerdere race-overwinningen van Max Verstappen.

Jack Plooij was de afgelopen jaren het gezicht in de paddock en op de grid, waar hij het Nederlandse publiek vermaakte met interviews en reportages.

Olav Mol en Jack Plooij zijn zelf ook verheugd met de blijvende samenwerking. “Ziggo Sport is de laatste jaren gegroeid tot de meest complete race-zender van Nederland. Ook al is de invulling wat betreft de Formule 1 nu anders geworden, wij zien nog legio mogelijkheden om Ziggo Sport en alle kijkers van veel inside informatie te voorzien. We doen dit werk al jarenlang met groot plezier en zijn ook zeker van plan om dat nog lang te doen.”

Rick Winkelman is een expert op het gebied van vrijwel alle raceklassen. In het Race Café schuift hij wekelijks aan om diverse onderwerpen te duiden. Ook voorziet hij de NASCAR-races van commentaar en zal hij dat blijven doen. Rob van Gameren is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire sidekick en blijft deze rol vervullen in de raceweekenden.

Marcel Beerthuizen, directeur Ziggo Sport: “Ik ben hartstikke blij dat er opnieuw toonaangevende namen in de Formule 1-wereld aan ons verbonden blijven. Naast Rob Kamphues en Robert Doornbos, zijn Olav en Jack onlosmakelijk verbonden aan de Formule 1 in Nederland. En dat geldt ook voor Rick Winkelman en Rob van Gameren. Wij en de rest van tv-kijkend Nederland genieten wekelijks van de passie die deze mannen tonen en uitstralen. Dat ze dat voor ons en de fans blijven doen, is enorm fijn.”

Samenvattingen Formule 1 blijven te zien op Ziggo Sport
De komende jaren zijn de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en wedstrijden van de Formule 1 iedere avond in het raceweekend te zien op Ziggo Sport en via de kanalen van Ziggo Sport Totaal. Ook Race Café op vrijdagavond blijft bestaan en krijgt zelfs extra uitzendingen en wel op de zondagavond na afloop van iedere race.

Op zaterdagavond zullen de hoogtepunten van de Formule 1-kwalificatie in een half uur durende uitzending te zien zijn. De presentatie van het Race Café blijft in handen van Rob Kamphues en ook vaste gast Robert Doornbos blijft bij Ziggo Sport te zien. [RadioWereld.NL]