Ruim vijf miljoen mensen zien Max Verstappen wereldkampioen worden

Max Verstappen was afgelopen zondagmiddag zeer populair. Ruim 5,3 miljoen mensen zagen hem winnen in de F1-race in Abu Dhabi. In de laatste minuut werd pas duidelijk dat Max Verstappen de wereldkampioen Formule 1 werd.

Verstappen is hierdoor de eerste Nederlandse wereldkampioen in de Formule 1. Lewis Hamilton eindigde als tweede in de slotrace.

Via Ziggo Sport Select keken minimaal 2,5 miljoen mensen naar de F1-wedstrijd. En via Ziggo Sport keken nog eens 2,3 miljoen mensen volgens de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Hierdoor kwam de wedstrijd afgelopen zondagmiddag op de eerste plaats van de best bekeken programma’s. Nog nooit hebben zoveel mensen naar een F1-race via Ziggo Sport gekeken. Het oude record stond op drie miljoen. Dit was de F1-race in Zandvoort.

Nadat Max Verstappen de wereldtitel in de Formule 1 had veroverd werd het feestje in Abu Dhabi afgesloten door DJ Martin Garrix, [RadioWereld.NL]

Still Ziggo
Still Ziggo
Still Ziggo