Sunlite Radio start via de digitale kabel van Ziggo

De nieuwe softpopzender Sunlite is vanaf dinsdag (1 februari) ook via de digitale kabel van Ziggo te beluisteren. Het radiostation is te vinden op kanaal 822, waar in het verleden Radio 8FM op uitzond.

Foto: RadioCorp

Sunlite ging in november als zusje van 100% NL en Slam van start via DAB+ op het netwerk van MTVNL. Later dit jaar wordt de dekking via digitale etherradio vergroot als het station verhuist naar het nieuwe landelijke commerciële DAB+-net dat momenteel gebouwd wordt.

Op de website omschrijft Sunlite zich als “de plek waar je moet zijn voor de lekkerste en meest relaxte muziekmix. We kennen jouw vibe en draaien de beste soft pop en love songs. Sunlite geeft je op elk moment van de dag een easy going en goed gevoel.” Het station zendt uitsluitend non-stop muziek uit. Elk uur is er een nieuwsbulletin te horen.

Artiesten die op Sunlite voor bij komen zijn onder andere Ed Sheeran, Adele, Mariah Carey, Boyzone, George Michael, Phil Collins, James TW, John Mayer, Foreigner, Charlie Puth en Whitney Houston.

Nu vergroot Sunlite haar bereik met distributie via Ziggo. vanaf 14 februari is het station ook te beluisteren via KPN. Daarnaast is het station ook via internet te ontvangen. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Ik vind het altijd zo jammer dat er voortdurend “nieuwe” zenders het levenslicht zien die in feite oude wijn in nieuwe zakken zijn.
    Met alle respect maar de artiesten die op Sunlite te horen zijn komen op andere zenders óók met grote regelmaat voorbij.
    Bovendien mis ik ten enen malen eens leuke radiozenders voor de oudere luisteraars die opgegroeid zijn in de jaren 60 en het zeezendergevoel nog helemaal meedragen. In die tijd werden zo ontzettend veel pareltjes gemaakt die echt nóóit meer ergens worden gedraaid behalve dan op de vele internetstations waar je nu (ik althans!!) volledig m’n toevlucht zoek.
    Wanneer komt er eens een (DAB+)-kanaal voor onze groep??!!

Reacties zijn gesloten.