Search
Close this search box.

Qmusic-deejay Domien Verschuuren wordt directeur Efteling

Qmusic-deejay Domien Verschuuren is afgelopen donderdag 34 jaar geworden en daarom heeft nieuwslezer Anton Griep van de landelijke radiozender iets bijzonders geregeld. Komende donderdag mag Domien voor één dag plaatsnemen in de directie van zijn favoriete attractiepark: de Efteling. Hij zendt dan ook live uit vanuit het attractiepark.

Foto: Still Qmusic

 

Nieuwslezer Anton is er al een tijdje mee bezig geweest en met de recente versoepelingen kan het dan echt doorgaan: Domien mag een dag directeur zijn van de Efteling en maakt daar donderdag ook zijn radioshow.

Anton overhandigde afgelopen week aan Domien in zijn show een brief van de directie van de Efteling met de uitnodiging.

Omdat de deejay zijn verjaardag niet alleen mag vieren van de nieuwslezer, mag Domien ook veel luisteraars meenemen. Hij nodigt daarom van maandag tot woensdag in zijn middagshow luisteraars uit om erbij te zijn.

Domien maakt donderdag 3 februari zijn middagshow live vanuit het pretpark. Uiteraard gaan ze ook nog even langs het Spookslot wat de Efteling wil sluiten. Het Spookslot bestaat al sinds de opening van de attractie in 1978. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl)

Eén reactie

  1. Lijkt me logisch dat de attractie al bestaat sinds de opening van de atrractie in 1978