Qmusic-presentator met eigen chips in de supermarkt

Qmusic-presentator en social-mediapersoonlijkheid Bram Krikke is sinds kort met eigen chips te vinden in de schappen van diverse supermarkten: Krikkies, mais-chips met een beetje kaas en een beetje Krikke.

Foto: Krikkies.nl

Of ik bovenstaande zin een beetje uit wil leggen?”, reageert Krikke. “Nou, het zit dus zo: Een beetje kaas. Want ja, Krikkies worden dus net even anders gemaakt. Het verschil zit ‘m in dat Krikkies niet door koeien gemaakt wordt, een kaas niet door een koe en Krikkies niet door mij. Ik heb er alleen de perfecte kaassmaak aan toegevoegd. Dat maakt Krikkies buitenaards goed, maar daar proef je verder niks van. Het is de bedoeling dat je net zoals vroeger zo’n hele zak in één teug achterover kiepert. Vergeet dan niet je laatste Krikkie met een baan om de aarde in je mond te trickshotten.

Volgens de producent zouden Krikkies de schappen uitvliegen bij een bekende gele supermarktketen en hebben andere retailers zich inmiddels al gemeld om de Krikkies in het assortiment op te nemen.

Krikke is overigens niet de eerste radiopresentator met eigen chips. 15 Jaar geleden lag het Australische radioduo Hamish & Andy al met eigen chips met jussmaak in de schappen. [RadioWereld.NL]