Tim Hofman krijgt speciale FunX Award voor onthullingen rond The Voice

Tim Hofman heeft de speciale Power Award gekregen. De prijs wordt jaarlijks door jongerenzender FunX uitgereikt aan iemand die een belangrijke maatschappelijke bijdrage heeft geleverd voor de FunX-doelgroep. De muziekprijzen van jong Nederland werden voor de negende keer uitgereikt. De FunX Power Award werd voor de derde keer uitgereikt.

Foto: RadioWereld.NL

Tim Hofman legde met zijn serie BOOS het machtsmisbruik, seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel misbruik bij The Voice bloot en wakkerde hiermee het gesprek over seksueel grensoverschrijdend gedrag aan.

Yade Lauren is met drie prijzen de grote winnaar van de NPO FunX Music Awards. $hirak, Cristian D en Trobi gingen ieder naar huis met twee awards en ook waren er prijzen voor o.a. Josylvio (Artist Of The Year – Male) en Broederliefde (Best Group). [RadioWereld.NL]

Winnaars van de FunX Music Awards
– Artist Of The Year – Male: Josylvio
– Artist Of The Year – Female: Yade Lauren
– Best Group: Broederliefde
– Best Video: Cristian D Ft. $hirak, Brysa & Ashafar – Amsterdam
– Best Album: Trobi – Trobi On The Beat
– Best Collabo: Trobi Ft. Mula B & LouiVos – Einstein
– Best Song: Yade Lauren – In De Nacht
– Best MC: Lijpe
– Best DJ: Wef
– Best Producer: $hirak
– Next Best: Cristian D
– Best Singer: Yade Lauren