Tannaz Hajeby weg bij FunX, naar NPO Radio 2 (Update)

Tannaz Hajeby vertrekt na ruim zeven jaar bij FunX om aan de slag te gaan bij de EO. Hajeby gaat vanaf januari voor de omroep het vroege ochtendprogramma op NPO Radio 2 presenteren. Momenteel presenteert Desiree van der Heijden nog het blok tussen 4 en 6 uur.

Foto: FunX

Op FunX is Hajeby elke avond tussen 19 en 23 uur te horen. Op 30 november is ze voor het laatst te horen op de radiozender. “Ik ga stoppen met mijn radioprogramma bij FunX”, schrijft Hajeby op Instagram. “Blessed en dankbaar dat ik bij de EO aan een nieuw avontuur ga beginnen.

Hajeby werkte tot 2019 ook al voor de EO en was onder meer op 3FM te horen.

De komst van Hajeby is één van de veranderingen bij NPO Radio 2. Geruchten gaan dat ook Rob Stenders terugkeert bij de zender. Of dit al per januari zal zijn is nog onduidelijk.

Desiree van der Heiden presenteert met ingang van het nieuwe jaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen middernacht en 2 uur ‘Desiree In Het Donker.’ [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Het zou een grote fout zijn om die Stenders opnieuw aan te nemen. Hij is zo wispelturig als maar kan en houdt het nergens lang vol. Hij heeft zijn kans gehad.