Zoek
Sluit dit zoekvak.

Komst Joe in radiopakket Ziggo uitgesteld tot 14 mei

De komst van Joe, het zusje van Qmusic, in het radiopakket van Ziggo is uitgesteld tot dinsdag 14 mei. Het was de bedoeling dat de zender al op 1 mei zou worden toegevoegd, maar dit wordt nu twee weken later. Ook Vodafone neemt vanaf dan Joe op in het aanbod.

Joe begon met uitzenden in september 2023 op de voormalige FM-frequenties van Radio 10. Daarnaast is de zender te beluisteren via DAB+ en internet.

Het station, het tweede radioproduct van DPG, richt zich op muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga beginnen samen met nieuwslezer Merel Westrik maandag (6 mei) in de ochtend op Joe. Daarnaast presenteren onder andere ook Toine van Peperstraten, Kai Merckx en Kimberley Dekker programma’s op de zender.

Eind vorig jaar kozen Odido, Delta en Caiway er al voor om het station op te nemen in hun radiopakket, en nu sluiten Ziggo en Vodafone zich hierbij aan. Het kanaalnummer wordt binnenkort bekendgemaakt.

Wanneer KPN volgt, blijft nog onduidelijk. [RadioWereld.NL]