Zoek
Sluit dit zoekvak.

Formule 1 in Zandvoort live op NPO 1 en NPO Radio 1

De Formule 1 race in Zandvoort is komend weekend ook live en gratis voor iedereen te zien op NPO 1 en via een livestream online bij de NOS. Vanaf de trainingen op vrijdag tot en met de huldigingsceremonie zondagmiddag. De kijkers en luisteraars worden op de hoogte gehouden in verschillende uitzendingen op tv en NPO Radio 1.

Still Ziggo

Vrijdag: NPO Radio 1 Langs de Lijn vanuit Zandvoort
Vrijdagavond om 20.30 uur komt de uitzending van Langs de Lijn & Omstreken live vanaf de Formule 1 camping in Zandvoort. Verschillende gasten laten hun licht schijnen over de gebeurtenissen. Uiteraard worden luisteraars op de hoogte gehouden van de trainingen en zijn er interviews met de coureurs van de Dutch Grand Prix waaronder Max Verstappen.

Zaterdag: kwalificatie op NPO Radio 1 en NPO 1
Zaterdag 26 augustus is de kwalificatie. De NOS doet verslag van de ontwikkelingen via alle kanalen, waaronder om 15:00 uur live verslag van de kwalificatierondes op NPO Radio 1 met commentaar van Louis Dekker en Nick Catsburg.

Om 17:00 uur start op NPO 1 een extra tv-uitzending, waarin Dione de Graaff met onder andere Jan Lammers en Jeroen Bleekemolen terugkijkt op de kwalificaties en vooruitblikt op de zondag.

Zondag: race live bij NOS op tv en via livestream
Op zondag zendt de NOS de hele middag live uit op tv en online via een livestream op nos.nl. De uitzending start om 13.10 uur met een voorbeschouwing vanuit Hilversum onder leiding van Dione de Graaff met gasten als autocoureurs Beitske Visser en Nick Catsburg.

Matthijs van Weststrate staat in Zandvoort tussen de motoren op de grid en interviewt de coureurs. Vanaf 15:00 uur wordt de race live uitgezonden. Hans van Loozenoord en Jeroen Bleekemolen verzorgen het commentaar. De race is vanaf 15:00 uur ook live op NPO Radio 1 te volgen in Langs de Lijn. [RadioWereld.NL]