Radio Tour de France ook te volgen via NPO1 extra

Het NPO Radio 1-programma Radio Tour de France is ook live te volgen op tv. Live beelden uit de studio worden sinds vrijdag uitgezonden op het publieke themakanaal NPO1 extra.

Foto: video still stream

Sinds maart van dit jaar zijn overdag al een flink aantal programma’s van NPO radio 1 met beeld en geluid te volgen via NPO1 extra, maar na 16 uur ging het tv-kanaal weer over tot het uitzenden van herhalingen van televisieprogramma’s.

Maar speciaal voor Radio Tour de France worden de uitzendingen via NPO1 extra uitgezonden tot het einde van het programma. In de meeste gevallen is dit tot 18.30 uur.

Radio Tour de France wordt dit jaar gepresenteerd door Henry Schut en Robbert Meeder. Voor Schut is het dit jaar zijn debuut. De laatste week van de Tour komen de uitzendingen van Radio Tour de France vanuit het speciale Tourcafé in Beeld en Geluid.

NPO1 extra zit bij de meeste aanbieders op kanaal 81. In veel gevallen is hiervoor een aanvullend abonnement nodig. Via NPO Start is het station wel gratis voor iedereen te bekijken. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Ik mis het nut hiervan. Als je wil kijken dan ga je toch gewoon naar NPO1??!!

    1. Dat Wielercommentaar op tv is niks aan net biljart commentaar dit is leuker muziek,nieuws en beeld.van de tour de France.

Reacties zijn gesloten.