Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sidekick Julia Maan weg bij avondprogramma Slam

Producer en sidekick Julia Maan vertrekt bij Slam. Dit maakte ze maandagavond bekend in Het Avondcircus. Het is niet haar eigen keuze om te vertrekken. “Je hebt vast wel meegekregen hier in radioland heel wat aan de hand is. Mensen komen en mensen gaan en ik ga. Ik moet weg. Fakking jammer natuurlijk!

Foto: video still Instagram

Maan was sinds de start van Het Avondcircus in januari 2021 producer en sidekick van het avondprogramma op Slam. Haar rol wordt overgenomen door Marijn Oosterveen, die al aan het programma verbonden was. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HET AVOND CIRCUS (@hetavondcircus)

Eén reactie

  1. Dat is goed nieuws, ze had weinig toe te voegen en keek altijd nors, maar vond zichzelf prachtig op de camera. We zulle haar niet missen.