Radio 538 slaagt met eerste missie: 160.000 euro voor Ronald McDonald Huiskamers

Radio 538 heeft haar eerste missie volbracht in de strijd voor twaalf goede doelen. In drie dagen tijd heeft de zender zonder veel moeite 160.000 opgehaald. Het geld is voor de realisatie van twee Ronald McDonald Huiskamers op de intensive care voor zieke of te vroeg geboren baby’s van het Emma Kinderziekenhuis en de kinderafdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Ook voor de aankomende missies wordt met acties vanuit het hele land al veel geld opgehaald. Het volgende goede doel waar 538 voor strijdt, is DOA; het grootste asiel van Nederland. Zij hebben €40.000 nodig voor een kraamafdeling voor gedumpte kittens.

De eerste missie werd maandagmorgen behaald tijdens ‘De 538 Ochtendshow’.

Frank Dane: Het is te gek dat iedereen zich zo intensief inzet voor Missie 538 door platen aan te vragen en acties op te zetten. We gaan weer alles op alles zetten om de volgende missie voor DOA zo snel mogelijk te behalen.” [RadioWereld.NL]

Foto: Radio 538