Qmusic zet nieuwe Foute 1500 tegenover de Top 2000

Qmusic komt in de laatste week van december met een nieuwe Foute 1500. Gedurende zes dagen draait het landelijke radiostation weer alles wat fout genoemd mag worden. Met de Foute 1500 hoopt Qmusic in het spoor te blijven van NPO Radio 2, die dan de Top 2000 uitzendt.

Qmusic logoWe hebben het pittige jaar 2021 bijna achter de rug en dat kunnen we maar beter zo goed en vrolijk mogelijk afsluiten”, aldus Qmusic. “Hoe doen we dat? Met een gloednieuwe editie van de Foute 1500! Gewoon omdat het kan.”

Qmusic zond in juni van dit jaar al de Foute 1500 uit. Nu komt het station dus met een nieuwe editie, want tot en met 24 december kunnen luisteraars stemmen voor deze editie.

Afgelopen zomer stond ‘Links Rechts’ van Snollebollekes op 1, gevolgd door ‘Rainbow in the Sky’ van Paul Elstak en ‘Atemlos durch die nacht’ van Helene Fischer.

Het is voor het eerst dat Qmusic twee edities van de Foute 1500 in een jaar uitzend. Vorig jaar kwam het station met 120 Uur Fout. De jaren ervoor herhaalde Qmusic de ‘Top 500 van Het Foute Uur.’

De Foute 1500 start tweede kerstdag om 18 uur op Qmusic. De ontknoping volgt oudejaarsdag even voor 18 uur. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Goed dat Qmusic de aanval op de Top 2000 opent. Zouden eigenlijk alle radiostations moeten doen. De laatste jaren, zag je dat veel radiostations de concurrentie tijdens de Top-2000 periode, opgaven. NPO Radio 2 haalde zo heel eenvoudig veel luisteraars binnen.

Reacties zijn gesloten.