Vlaanderen: Peter van de Veire stopt na 13 jaar bij MNM

Ochtenddeejay Peter van de Veire stopt bij de publieke hitzender MNM in Vlaanderen. Dit maakte hij donderdagochtend, een dag nadat hij 50 werd, bekend. Op vrijdag 1 april 2022 is zijn laatste uitzending. En dat is volgens Van de Veire geen grap.

Vlaanderen: Peter van de Veire stopt na 13 jaar bij MNM Van de Veire stond eind 2008 aan de wieg van MNM. De deejay stapte over van Studio Brussel om de opvolger van Donna vorm te geven.

Ook ging Van de Veire de ochtendshow presenteren bij de nieuwe hitzender. Dit heeft hij, op een korte onderbreking na, volgehouden.

Maar nu neemt Van de Veire afscheid. “MNM was altijd mijn radiokind. Ik was bij de geboorte van een prachtige baby, maakte me af en toe zorgen toen de kleuter opgroeide maar intussen hoor en zie ik een kerngezonde tiener. Dus ik kan gerust afscheid nemen.

Wat Van de Veire na zijn vertrek bij MNM gaat doen is nog onbekend. [RadioWereld.NL]
Foto: video still VRT