De 65-plusser luistert niet naar Slam

Slam is het Pop en Dance station van Nederland en scoort 0% marktaandeel bij luisteraars van 65 jaar en ouder. Hiermee is Slam het enige landelijke station waar 65-plussers niet naar luisteren. Daarentegen weten jongeren de landelijke radiozender wel te vinden.

De gemiddelde leeftijd van de Slam-luisteraar is 34 jaar, waarmee de zender veruit het jongste radiostation van Nederland is. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode oktober-november 2021.

Carlo de Boer, Algemeen Directeur RadioCorp: “Slam is hét jongerenstation van Nederland en dat blijkt nog eens extra uit deze cijfers.

Wij zijn het enige landelijke radiostation zonder marktaandeel bij luisteraars van 65 jaar en ouder en daarmee onderscheidt Slam zich van andere media en radiostations in Nederland.

We feliciteren de andere radiostations met hun mooie marktaandelen bij 65-plussers en zijn met Slam ook in 2022 de dealer van positieve energie voor jong Nederland“. [RadioWereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *