Jan Smit tekent nieuw contract bij AvroTros

Jan Smit blijft naast zijn zangcarrière ook verbonden aan de publieke omroep AvroTros. Ze hebben hun samenwerking verlengd met een nieuw contract. Voor hoelang is niet bekendgemaakt. De zanger en presentator blijft te zien bij de omroep in onder andere Beste Zangers, als gastheer tijdens de verschillende Hollandse Muziekfeesten, het Gouden Televizier-Ring Gala, commentator en lid van de selectiecommissie voor het Eurovisie Songfestival.

Foto: Ruud Baan

Jan Smit draagt met zijn programma’s bij aan dat wat AvroTros nastreeft. Zowel als artiest als presentator weet hij dat muziek mensen verbindt.

Daarnaast brengen de programma’s die door Jan gepresenteerd worden muziek van eigen bodem onder de aandacht. Ik ben heel trots dat Jan zich daar bij ons voor in blijft zetten”, Bart Barnas, Mediadirecteur AvroTros.

Jan Smit: “Al vele jaren geeft de omroep mij de kans om programma’s te presenteren waarmee we een podium geven aan Nederlandse artiesten. Zowel gevestigd als nieuw talent. Dat is iets wat ik wil blijven doen en ik belangrijk vind. Ik ben dan ook heel blij dat we dit de komende jaren samen voortzetten.” [RadioWereld.NL]

Foto: Ben Houdijk