‘Make You Feel My Love’ van Adele op 1 in Sky Radio’s Valentijn Top 101

Sky Radio staat maandag 14 februari, Valentijnsdag, helemaal in het teken van lovesongs. Het non-stop muziekstation staat op die dag in het teken van de ‘Valentijn Top 101’ met de meest favoriete lovesongs van Sky Radio. Op nummer 1 staat hofleverancier van liefdesliedjes: Adele met ‘Make You Feel My Love’.

De hitlijst bevat veel lovesongs van internationale artiesten als Ed Sheeran, Pink en Coldplay én nationale artiesten als Meau, Miss Montreal en Racoon. De hitlijst van de non-stop radiozender is maandag van 09.00 uur tot 18.00 uur te horen op Sky Radio.

In de Top 5 van lovesongs staat op 1 Adele – Make You Feel My Love, 2 Ed Sheeran – Perfect, 3 John Legend – All Of Me, 4 Bill Medley & Jennifer Warnes – The Time Of My Life en op 5 staat Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow.

Meest populair
Ook staan er weer echte classics in de lijst, zoals ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston en de Dirty Dancing 80’s-hit ‘The Time Of My Life’ van Bill Medley & Jennifer Warnes. Maar ook veel nieuwe tracks, zoals de single ‘Easy On Me’ van Adele op nummer 21. De hoogste nieuwe binnenkomer is Pink met ‘All I know So Far’ op nummer 7. Van de 101 genoteerde hits bevatten in totaal 23 tracks het woord ‘love’ in de titel.

Nederlands trots
Nederland is goed vertegenwoordigd in de ‘Valentijn Top 101’ met tien Nederlandse artiesten, waaronder Suzan en Freek, Di-Rect, Racoon, Miss Montreal, Danny Vera, Duncan Laurence en Meau. Het nummer ‘Dat heb jij gedaan’ van Meau staat op plek 34 en is daarmee de hoogst genoteerde Nederlandse binnenkomer in de lijst. Miss Montreal is met ‘Door De Wind’, op nummer 10, de hoogst genoteerde Nederlandstalige track. [RadioWereld.NL]