‘Blessings’ start radiomarathon 10-jarig bestaan door ziekte een week later

Blessings bestaat 10 jaar, de jubileum-uitzending om daar bij stil te staan stond gepland voor donderdag (24 maart) op Groot Nieuws Radio. Vanwege ziekte is de 25 uur durende uitzending van Blessings verplaatst naar donderdag 31 maart.

Presentator Tim Hendriks, de man achter Blessings, kampt ook met corona. Om die reden kon er niet anders gekozen worden dan de uitzending uit te stellen. In een reactie liet Tim weten: “Hoewel ik alweer wat opkrabbel zijn we helaas genoodzaakt de jubileumuitzending te verplaatsen naar volgende week. Deo volente 31 maart, 9:00 uur, gaan we alsnog uit de startblokken.

Wat er valt te verwachten in de 25 uur durende uitzending op het commerciële christelijke station Groot Nieuws Radio: “Mooie herinneringen aan bijzondere Blessings die werden bezorgd, veel bemoedigingen die over en weer gaan via de radio en live muziek van artiesten.” Tijdens de uitzending van “25 Uur Blessings” zamelt Tim geld in voor de stichting Als Kanker Je Raakt. [RadioWereld.NL]