Zoek
Sluit dit zoekvak.

Directeur Groot Nieuws Radio aan de slag bij de EO

Na ruim vijftien jaar dienstverband en 7 jaar als directeur vertrekt Wilfred Hardeman bij de commerciële radiozender Groot Nieuws Radio. Per 1 augustus 2023 gaat hij als hoofd contentmakers aan de slag bij de Evangelische Omroep.

Hardeman begon in 2007 als presentator bij Groot Nieuws Radio en presenteerde de programma’s Snel Weg, De Ochtendeditie en De Dag Van Vandaag. Na vijf jaar werd hij eindredacteur en gaf hij leiding aan de redactie. In 2015 kwam de organisatie in zwaar weer terecht. Er was 1,1 miljoen euro nodig voor een doorstart. Tijdens een actieweek kwam dit bedrag op wonderbaarlijke wijze binnen.

Vlak daarna werd hij in 2016 directeur. Onder zijn leiding transformeerde Groot Nieuws Radio van een noodlijdend radiostation tot een financieel gezonde en professionele mediaorganisatie met meerdere radiokanalen.

Wilfred Hardeman: “Als ik naar de mensen kijk en de missie van Groot Nieuws Radio, zou ik deze organisatie het liefst nooit verlaten. Maar mijn tijd als directeur zit erop. Ik heb er vijftien jaar lang van genoten om in welke functie dan ook betrokken te zijn bij het prachtige radiovak. In de komende jaren zal Groot Nieuws Radio verder groeien, met ongetwijfeld ook weer nieuwe uitdagingen. Ik ben God dankbaar dat Hij mij heeft willen gebruiken in het werk voor al onze luisteraars.” [RadioWereld.NL]