Radio 538 geeft tickets weg voor de Dutch Grand Prix en vergoedt tankbonnen

Radio 538 geeft de komende vijf dagen weekendtickets weg voor de Formule 1 Dutch Grand Prix op Zandvoort. Daarnaast wordt tijdens de ochtend show een speciale tank editie van Hierrr met je rekening gespeeld.

Vorig jaar keerde de Formule 1 na 35 jaar terug op Zandvoort. En het werd gelijk een droomeditie: het was schitterend mooi weer en Max Verstappen pakte zowel pole position op zaterdag als de overwinning op zondag voor de ogen van tienduizenden oranjegekleurde fans.

Ook dit jaar trekt de Formule 1-karavaan weer naar Zandvoort, waar in het eerste weekend van september de Dutch Grand Prix verreden wordt.

Radio 538 geeft vanaf maandag (14 maart) vijf dagen lang weekendtickets weg ter waarde van 1100 euro. Tussen 6 en 19 uur komt meerdere keren de raceauto voorbij op 538. Luisteraars kunnen dan appen waarom zij graag naar de Grand Prix op Zandvoort willen. Degene die live in de uitzendingen gebeld wordt, wint twee weekendtickets. In totaal worden 20 x 2 tickets weggegeven.

Hierrr met je rekening – De tank editie
De benzineprijzen zijn, ondanks dat ze weer wat gedaald zijn, nog altijd torenhoog. En daarom wordt deze week tijdens de 538 Ochtend met Wietze de jager en Klaas van der Eerden een speciale tank editie gespeeld van Hierrr met je rekening.

Luisteraars kunnen hun tankbon inzenden via de site van 538. Elke ochtend om 7.15 uur worden drie namen bekendgemaakt en gebeld dat zij hun rekening ter waarde van maximaal 150 euro vergoed krijgen. In totaal betaalt 538 16 rekeningen van luisteraars. [RadioWereld.NL]