Deze radiodeejays doen mee aan nieuw seizoen De Verraders op RTL4

RTL4 start volgende maand met het derde seizoen van het tv-programma “De Verraders”. Onder andere NPO 3FM-middagdeejay Frank van der Lende en presentator en Radio Veronica-invaldeejay Toine van Peperstraten doen dit keer mee.

Naast Van der Lende en Van Peperstraten doen dit seizoen ook NPO Radio 1-presentator Frank Evenblij, Jamie Westland, Stella Bergsma, Babette van Veen, Stefano Keizers, Carolina Dijkhuizen, Joep Sertons, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Aran Bade, Giel de Winter, Esmee van Kampen, Sylvia Geersen, Dionne Slagter, Irene Moors en Steven Brunswijk mee.

Het spel
In De Verraders proberen de 18 kandidaten zoveel mogelijk zilverstaven te verdienen. Drie van hen zijn de verraders, zij willen de zilverschat aan het eind van het spel niet delen en voor zichzelf houden.

De verraders dienen ervoor te zorgen niet ontdekt te worden door de overige deelnemers, de getrouwen. Wie welke rol toebedeeld is, is voor de kijker direct aan het begin van het spel bekendgemaakt. De verraders kennen elkaar, maar de getrouwen weten alleen hun eigen rol en dienen de rol van de andere deelnemers te achterhalen door samen te werken, op het gedrag van anderen te letten en opdrachten uit te voeren.

Het spel gaat dag en nacht door, waarbij elke nacht een getrouwe door de verraders in het geheim wordt “vermoord”. Deze deelnemer moet het spel verlaten. Daarnaast vindt er elke dag een ‘Raad’ plaats, waarbij alle deelnemers aangeven welke mededeelnemer ze willen verbannen en het de bedoeling van de getrouwen is om een van de verraders te elimineren.

Tweede seizoen op RTL4
De Verraders werd in 2021 voor het eerst uitgezonden door RTL4 en was met ruim 2 miljoen kijkers per aflevering gelijk een succes. Eind vorig jaar was er nog een kortere versie met 12 kandidaten die alleen via Videoland te bekijken was.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april (geen grap) 20 uur te zien op RTL4. De presentatie is wederom in handen van Tijl Beckand. [RadioWereld.NL]