Search
Close this search box.

The Rolling Stones Top Sixty op tweede Paasdag op Arrow

Ter gelegenheid van de het 60-jarig bestaan van de band The Rolling Stones heeft Arrow Bluesbox Radio met hulp van de luisteraars de ’The Rolling Stones Top Sixty’ samengesteld. Luisteraars konden hun 10 favorieten Stones liedjes doorgeven en maakte kans op een drumstel of gitaar. De top 60 is tweede paasdag vanaf 12 uur te horen op Arrow Bluesbox Radio.

Ad Ossendrijver: “Het is een fraaie lijst geworden die een mooi beeld geeft van het waanzinnig grote repertoire van de Stones tussen 1962 en 2022, maar zelfs 60 posities is niet genoeg om alle mooie liedjes aan bod te laten komen.

Herhaling Arrow Bluesbox 250
Tijdens Rocktober 2021 zond Arrow Bluesbox Radio een lijst uit met de beste Blues, Bluesrock, America en Country. Arrow Bluesbox Radio zal deze lijst herhalen op Goede Vrijdag. [RadioWereld.NL]