3FM-deejays geven commentaar op Eurovisie Songfestival

Voor het derde jaar op rij voorzien 3FM-deejayss Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen ook dit jaar weer een alternatief commentaar op het Eurovisie Songfestival. Dat vindt dit jaar plaats in Turijn in Noord-Italië. Ze geven hun commentaar niet via de radio NPO 3FM maar via het YouTubekanaal van de jongerenzender.

Foto: NPO 3FM

Het alternatieve songfestivalcommentaar van Mark en Rámon begon allemaal in 2019 tijdens de editie dat Duncan Laurence won. In 2020 ging het niet door vanwege corona. Maar een jaar later in 2021 was het weer mogelijk. En ook dit jaar nemen ze weer plaats achter hun desk.

Rámon: “Het is inmiddels bijna een traditie. Je gaat haast twijfelen… Wie waren er eerder? Jan en Cornald of Mark en Rámon? Wij kunnen gewoon roepen wat we denken, grappen maken die op tv niet mogen. Ik heb er weer enorm veel zin in!” Aankomende dinsdag 10 mei tijdens de eerste halve finale waarin S10 ook zal optreden vindt de eerste livestream plaats. [RadioWereld.NL]

Kijk hier terug naar de finale van het Songfestival 2021.