Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marrit de Vries debuteert zondagmiddag op 100% NL

Marrit de Vries maakt zondag (22 mei) haar debuut op 100% NL. Tussen 15 en 17 uur praat ze dan de plaatjes aan elkaar op het landelijke radiostation met overwegend Nederlandstalige popmuziek. Ook de komende weken neemt ze dit blok voor haar rekening op 100% NL.

Foto: video still twitter

De Vries heeft al wat jaren ervaring met radio. Zo werkte ze in het verleden voor NOS op 3 en las ze bulletins op onder meer 3FM en FunX. Ook maakte ze programma’s op de lokale zenders WOS en Nijmegen 1.

Sinds 2020 werkt ze bij Radio Rijnmond. Bij de publieke regionale radiozender voor de zuidelijke helft van Zuid-Holland presenteert ze momenteel vier dagen in de week ‘Rijnmond in de Middag’ tussen 13 en 16 uur.

Op 100% NL neemt De vries nu een aantal uren van Giorgio Hokstam over, die sinds begin dit jaar twee shifts presenteerde op zondag op de zender. Hokstam blijft nu op zaterdag en zondag tussen 9 en 12 uur te horen. [RadioWereld.NL]