Wouter van Stralen weg bij Slam

Radiodeejay Wouter van Stralen is weg bij Slam. Afgelopen zondag presenteerde hij na anderhalf jaar zijn laatste programma op het landelijke radiostation. Van Stralen kon zijn werk bij Slam niet langer meer combineren met zijn eigen bedrijf Flagged Studios.

De afgelopen maanden werd het voor Wouter steeds moeilijker om projecten, zoals vormgeving produceren voor de Italiaanse radiomarkt, te combineren met zijn werk voor Slam”, verklaart een woordvoerster van Slam het vertrek van de deejay.

Vanaf komend weekend is daarom Hielke Boersma ook op zondag te horen. Hij gaat daarmee horizontaal in het weekend tussen 10 en 14 uur.

De mediacarrière van Van Stralen begon al op 14-jarige leeftijd toen hij tijdens het vloggen een aardbeving vastlegde. Het leverde hem aandacht op van onder meer RTV Noord. Later ging hij aan de slag als deejay bij OOG Radio, de lokale omroep van Groningen.

Via Simone FM, waar hij nog steeds af en toe als invaller te horen is, belande Van Stralen eind 2020 bij Slam. [RadioWereld.NL]