Kylian van Luijt volgt Jordi Mulderij op in de middag op Simone FM

Kylian van Luijt is vanaf woensdag (9 februari) in de middag te horen op Simone FM. Hij neemt het stokje over van Jordi Mulderij die na drie jaar gestopt is bij de regionale zender in Noord- en Oost-Nederland.

Mulderij stopt bij Simone FM, omdat hij sinds begin dit jaar elke werkdag tussen 21 uur en middernacht op Radio Veronica te horen is. Eind januari nam hij daarom al afscheid bij Simone. Mulderij sluit zich hiermee aan bij onder andere Jordi Warnes (Qmusic), Martijn Biemans (Qmusic), Wouter van Stralen (Slam), Patrick Wolda (Slam) en Danny Blom (Radio 538), die hun weg via Simone naar de landelijke radio vonden.

De afgelopen dagen nam Van Stralen het middagblok voor zijn rekening op Simone. Vanaf deze week is Van Luijt de nieuwe middagjock van Simone FM. Hij deed de afgelopen twee jaar al veel radio-ervaring op bij Zo!34, de streekomroep voor Zuidoost-Drenthe. Daarnaast was hij in 2016 junior kampioen goochelen.

“Vandaag start mijn nieuwe avontuur bij Simone FM”, aldus Van Luijt. “Ik vind het wel een beetje spannend hoor, maar heb er wel veel zin in dus laten we er een groot feest van maken.”

De middagshow op Simone is tegelijkertijd een uur ingekort en duurt van 16 tot 18 uur. Van Luijt is elke maandag tot en met donderdag te horen. Quinten van Hilten blijft de vrijdagmiddagshow voor zijn rekening nemen.

Digitale kabel
Omdat Ziggo analoge kabelradio uitzet, is Simone FM nu ook digitaal via de kabel te beluisteren. In Groningen en Drenthe is het station te vinden op kanaal 910. [RadioWereld.NL]