Aldiana Radio stopt zondag met uitzenden

Aldiana Radio stopt na bijna twee jaar met uitzenden in Nederland. De spin-off van de wereldwijde Aldiana resorts gaat komende zondag (31 juli) om 18 uur definitief uit de lucht. Aldiana Radio is te ontvangen via internet, alsmede via drie lokale DAB+-netten in Noord-Holland.

Aan alle leuke dingen komen soms een eind”, zo schrijft de radiozender op de website. “Zo gaan we stoppen met Aldiana Radio! (Tenminste, in Nederland dan) Dat betekent dat wij vanaf augustus niet meer te ontvangen zijn via onze website en in Noord-Holland via DAB+.

Ook onze apps zullen niet meer beschikbaar zijn vanaf augustus. Vanaf dat moment is het weer mogelijk om te luisteren naar onze Duitse variant.

Aldiana Radio is sinds eind 2020 actief met een Nederlandse versie. Onder anderen Nick Velderman, Barry Brand en Wouter Kooiman zijn met programma’s op het station te beluisteren. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten