Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sunlite Radio nu ook via de satelliet te ontvangen

De softpopzender Sunlite is sinds deze week ook via de satelliet te ontvangen. De uitzendingen zijn zonder abonnement (free to air) te ontvangen via de Astra 3B (23,5 gr) frequentie 11,739 GHz pool V. Bij Canal Digital is Sunlite te vinden op kanaal 718, pal voor zusterstations 100% NL en Slam.

Sunlite ging in november als zusje van 100% NL en Slam van start via DAB+ en internet. Sinds eind april is het station in vrijwel heel Nederland te beluisteren op kanaal 9C. Begin april kwam hier ook het digitale radiopakket van Ziggo bij, terwijl KPN enkele weken later volgde.

Op de website omschrijft Sunlite zich als “de plek waar je moet zijn voor de lekkerste en meest relaxte muziekmix. We kennen jouw vibe en draaien de beste soft pop en love songs. Sunlite geeft je op elk moment van de dag een easy going en goed gevoel.” Het station zendt uitsluitend non-stop muziek uit. Elk uur is er een nieuwsbulletin te horen.

Artiesten die op Sunlite voor bij komen zijn onder andere Ed Sheeran, Adele, Mariah Carey, Boyzone, George Michael, Phil Collins, James TW, John Mayer, Foreigner, Charlie Puth en Whitney Houston. [RadioWereld.NL]