Search
Close this search box.

Sunlite Radio nu ook via Interactieve TV van KPN

De nieuwe softpopzender Sunlite is sinds maandag (14 februari) ook via Interactieve TV van KPN te beluisteren. Het radiostation is te vinden op kanaal 820.

Foto: RadioCorp

Sunlite ging in november als zusje van 100% NL en Slam van start via DAB+ op het netwerk van MTVNL. Nog voor de zomer wordt de dekking via digitale etherradio vergroot als het station verhuist naar het nieuwe landelijke commerciële DAB+-net dat momenteel gebouwd wordt.

Op de website omschrijft Sunlite zich als “de plek waar je moet zijn voor de lekkerste en meest relaxte muziekmix. We kennen jouw vibe en draaien de beste soft pop en love songs. Sunlite geeft je op elk moment van de dag een easy going en goed gevoel.” Het station zendt uitsluitend non-stop muziek uit. Elk uur is er een nieuwsbulletin te horen.

Artiesten die op Sunlite voor bij komen zijn onder andere Ed Sheeran, Adele, Mariah Carey, Boyzone, George Michael, Phil Collins, James TW, John Mayer, Foreigner, Charlie Puth en Whitney Houston.

Begin deze maand vergrootte Sunlite haar bereik al met distributie via Ziggo (kanaal 822). Nu is hier dus ook Interactieve TV van KPN bijgekomen. Daarnaast is het station ook via internet te ontvangen. [RadioWereld.NL]