Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pieter van der Wielen stopt bij Nooit Meer Slapen bij NPO Radio 1

Pieter van der Wielen stopt stopt 1 september officieel met de presentatie van het nachtelijke radioprogramma Nooit Meer Slapen van de Vpro op NPO Radio 1. Sinds de start van het programma 8 jaar geleden interviewde Van der Wielen van maandag tot en met donderdag iedere nacht schrijvers die hun boek wilden promoten en mensen uit de actualiteit.

Vanaf september gaat Van der Wielen een wekelijkse podcast maken voor het NRC. Op vrijdag blijft Lotje IJzermans het programma presenteren van middernacht tot 01.00 uur. De Vpro gaat op zoek naar een nieuwe presentator voor Nooit Meer Slapen.

Pieter van der Wielen: “Na ruim acht jaar nachtradio is de tijd aangebroken voor iets nieuws. Het was mij een grote eer en genoegen om zo lang Nooit Meer Slapen te mogen presenteren. Ik dank iedereen bij de Vpro voor de prettige samenwerking en voor alles wat we samen hebben meegemaakt. Als interviewer heb ik altijd volledige vrijheid genoten, dat is niet vanzelfsprekend en ik ben de Vpro daarvoor zeer erkentelijk. Ik heb enorm zin om tot september nog drie maanden mooie nachtradio te maken samen met de fantastische redactie.” [RadioWereld.NL]