Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic start maandag met nieuwe Top 500 van de Zomer

Omdat het kwik de komende dagen flink oploopt en maandag en dinsdag zelfs de 30 graden gepasseerd wordt, komt Qmusic met een nieuwe Top 500 van de Zomer. Vanaf maandag (18 juli) komen gedurende vier dagen alleen maar zomerse platen voorbij.

Vorig jaar stond “Summer Jam 2003” van The Underdog Project en The Sunclub opnieuw op nummer één, gevolgd door ‘Despacito’ van Luis Fonsi & Daddy Yankee en ‘Iko Iko’ van Justin Wellington & Small Jam. Wie er dit jaar op de hoogste trede staat wordt donderdag bekend.

De hoogste nieuwe binnenkomers zijn Mart Hoogkamer met ‘Ik Ga Zwemmen’ (7), Camilla Cabello & Ed Sheeran met ‘Bam Bam’ (21) en Willy William met het nummer ‘Trompeta’ (29).

De Top 500 van de Zomer is van maandag tot en met donderdag dagelijks tussen 6 en 19 uur te horen op Qmusic. [RadioWereld.NL]