Goede Vrijdag wordt dit jaar weer Foute Vrijdag op Qmusic

Komende vrijdag (7 april) staat bekend als Goede Vrijdag. Maar net als voorgaande jaren doopt Qmusic deze dag om tot Foute Vrijdag. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn de lekkerste meezingers en guilty pleasures te horen op de landelijke zender.

Foto: Qmusic

Normaal gesproken is het Foute Uur op vrijdag om 10 en 18 uur te horen, maar nu begint het feestje al om 6 uur. De hele dag door bepalen luisteraars van het station middels de app wat het volgende liedje wordt op de zender.

In elk programma geven de deejays van Qmusic tickets weg voor de Foute Party op vrijdag 23 juni. Donderdag heeft het station bekendgemaakt dat dit jaar ook Kris Kross Amsterdam, Donnie en Paul Elstak optreden naast de eerder optredens van Snollebollekes, Belle Perez en Jan Biggel.

De Foute Vrijdag duurt tot middernacht. Alleen tussen 14 en 18 uur wordt deze onderbroken voor de Top 40. [Radiowereld.NL]