Rutger Radstaake naar Omroep Brabant Radio

Radiomaker Rutger Radstaake start op maandag 1 augustus nieuw bij Omroep Brabant. Hij is drie weken lang in het avondspitsprogramma “Afslag Zuid” te horen. Rutger valt deze zomerperiode in voor Ronny Balk, die dan op vakantie gaat. Afslag Zuid is te horen van maandag tot en met donderdag tussen 16 en 19 uur.

In het verleden was Rutger te horen in de vroege ochtend op Radio 2. Ook werkte hij voor zenders als Radio 5, Sky Radio, FunX, Veronica, en 100% NL. Bij die laatste radiozender viel hij in als presentator en produceerde hij de ochtendshow.

Foto: Omroep Brabant

De combinatie van het produceren ‘achter de schermen’ en het presenteren ‘voor de schermen’ vindt Rutger fantastisch.

Bij Omroep Brabant ga ik aan de slag als deejay en focus ik mij echt op het regionale karakter. Bij mijn landelijk radiowerk had ik het over algemene onderwerpen, en zocht daarin altijd de beste balans om zo veel mogelijk mensen aan te spreken.

Toch sla je dan ook mensen over. Regionale radio staat dichter bij de mensen. Ik kan niet wachten om nog meer met de luisteraars in contact te staan. Dat kan bij Omroep Brabant. Het wordt zeker keigezellig.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten