Search
Close this search box.

Radio 538 geeft 2 weken lang kaarten weg voor Formule 1 op Zandvoort

Radio 538 geeft komende twee weken weekendkaarten weg voor de Grand Prix op Zandvoort. Tot en met 2 september 10 uur geeft het station 40x 2 personen de kans om erbij te zijn en Max Verstappen voor de tweede keer de Formule 1-race op eigen bodem te zien winnen.

Vorig jaar werd er voor het eerst in meer dan 35 jaar tijd weer een Formule 1 Grand Prix verreden op het circuit van Zandvoort. Het werd letterlijk een topweekend. Het weer was geweldig en tienduizenden in oranje geklede fans zagen Verstappen eerst op zaterdag Pole Position pakken en een dag later de wedstrijd winnen.

Radio 538 zendt, net als vorig jaar, tijdens het Formule 1-weekend weer drie dagen lang uit vanaf het circuit. Voor die tijd maken luisteraars kans om twee passe-partout Gold tickets te winnen, die drie dagen toegang geven tot het circuit, alsmede vier overnachtingen in een verzorgde tent op de 538 Dutch Grand Prix Village, oftewel de camping pal naast het circuit. De prijs heeft een totale waarde van 1650 euro.

Om kaarten te winnen dienen luisteraars zich aan te melden bij 538 via de website of app. Dat moet overigens iedere dag opnieuw gebeuren om kans te blijven maken. Elke dag selecteert 538 ad-random kandidaten die in de uitzending gebeld worden. Wie opneemt met de tekst ‘Met 538 naar Zandvoort’, wint de weekendkaarten. Als er niet opgenomen wordt of met een andere tekst, dan gaat de aasgierenlijn open en mag iedereen bellen. [RadioWereld.NL]