Nachtprogramma Prem Radhakishun verdwijnt van NPO Radio 1

Prem Radhakishun moet stoppen met zijn nachtprogramma ‘Zwarte Prietpraat’ op NPO radio 1. Dit maakte de voormalig advocaat bekend tijdens zijn programma. Wat ervoor in de plaats komt is nog niet bekend.

Foto: Still Powned

Een aantal mensen die nu luistert en een ontzettende teringhekel aan me heeft en al lang roept dat ik van deze zender getrapt moet worden, zal vannacht ontzettend blij worden, want dit programma stopt aan het eind van dit jaar”, aldus Radhakishun. “De laatste uitzending is maandag 26 december.

Radhakishun zegt het besluit van de zenderleiding om zijn programma te schrappen te begrijpen. Tegelijkertijd is zijn toekomst onzeker bij de zender. “Ik weet nog niet of ik in 2023 op Radio 1 te horen zal zijn. Op dit moment is er niets afgesproken. Ik weet ook niet wat er in de plaats van Zwarte Prietpraat komt.

Zwarte Prietpraat is sinds 2016 te horen op NPO Radio 1. Radhakishun nam destijds het stokje over van Erik de Vlieger. [RadioWereld.NL]