Search
Close this search box.

De Uithaal vanaf maandag weer terug op 100% NL

Radiozender 100% NL start maandag (22 augustus) weer met een nieuwe ronde van ‘De Uithaal’. Vier weken lang mogen luisteraars raden van welke BN-er de iconische uithaal is die in de uitzending te horen is. Wie het goed raadt wint de jackpot.

Foto: RadioWereld.NL

De zomervakantie loopt weer op z’n eind en dus proberen radiostations de luisteraar weer terug te lokken. Dat gebeurt onder meer met winacties.

Vanaf maandag is De Uithaal terug op 100% NL met een nieuwe uithaal en nieuwe BN-ers. Het startbedrag van een opgave is verhoogd naar 1000 euro. Na elk fout antwoord wordt deze verhoogd met 100 euro.

Hint
Wanneer De Uithaal 1000 euro meer waard is geworden, krijgt de luisteraar een hint over de identiteit van de persoon achter De Uithaal. Door de hints te verzamelen kunnen deelnemers erachter komen welke BN’er de uithaal zingt.

De Uithaal wordt op werkdagen tussen 6 en 19 uur in elk programma een keer gespeeld. In het weekend wordt het spel tussen 9 en 15 uur twee keer gespeeld.

Finalespel
Op vrijdag 16 september wordt, indien De Uithaal nog niet geraden is, het finalespel gespeeld waarbij de jackpot er sowieso uitgaat. Dan krijgt ieder half uur een luisteraar de kans om de laatste uithaal te raden.

Om het makkelijker te maken introduceert 100% NL de Hint of 100. De deelnemer die in de uitzending komt heeft de keuze om direct te raden wie De Uithaal is en verdient daarmee 100 euro extra in de jackpot. Of de deelnemer kan kiezen voor een extra hint. Dan blijft het oorspronkelijke bedrag staan, maar wordt het raden wellicht wel een stuk makkelijker.

Record
In april van dit jaar won Ekelien van ’t Hoog de hoogste jackpot ooit bij De Uithaal: 11.500 euro. Zij wist Tineke Schouten te raden met de iconische uithaal ‘Nee Nee Nee’ uit het liedje van Afscheid van Volumia. [RadioWereld.NL]