Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Through The Looking Glass’ van Di-Rect in juli meest gedraaid op de Nederlandse radio

Het nummer ‘Through The Looking Glass’ van Di-Rect was in juli het meest gedraaid op de Nederlandse radio. Dit blijkt uit data van SoundAware. De nieuwe single van Di-Rect werd eind maart van dit jaar uitgebracht. In de maanden die volgden kwam de track de hitlijsten in en klom gestaag naar een top 20 positie.

Foto: Pixabay

Met 712 plays op de radio in juli laat de Haagse band Harry Styles (682 plays) en Willy William (627) ruim achter zich.

Andere Airplay

De Airplay Top 20 wordt elke maand samengesteld door SoundAware met airplay data van alle landelijke commerciële en publieke radiostations in Nederland en Vlaanderen. SoundAware maakt de verschillen tussen regionale en nationale stations, tussen commerciële en publieke stations, en tussen Nederlandse en Vlaamse stations zichtbaar.

Bij de commerciële zenders staat Willy Williams ‘Trompeta’ op nummer 1. Bij de publieken staat ‘Libre’ van Angèl op de eerste plaats. Regionaal is de nummer 1 positie voor een Nederlands product: ‘Love Myself’ van Rondé. In Vlaanderen kwam ‘Ferrari’ James Hype & Miggy Dela Rosa het meest voorbij op de radio. [RadioWereld.NL]