Voormalig radiopresentator Jan Steeman (76) overleden

Voormalig Avro-radiopresentator Jan Steeman is afgelopen weekend na een kort ziekbed overleden. Steeman werd 76 jaar. Hij werd vooral bekend door het radioprogramma Arbeidsvitaminen. Tussen 1985 en 1992 was hij samensteller van het programma. Maar toen het programma in 2010 van 3FM verhuisde naar NPO Radio 5 mocht Jan Steeman het ook presenteren.

Foto: Still YouTube

In het programma wordt maandagmorgen een eerbetoon uitgezonden aan Steeman van 11.00 uur tot 12.00 uur op NPO Radio 5. In de uitzending wordt muziek gedraaid die de voormalige presentator van het programma zelf geselecteerd heeft. Ook zal Hans Schiffers met mensen uit het vak praten over Jan Steeman.

Naast Arbeidsvitaminen maakte Steeman ook Toppers van Toen en Het Steenen Tijdperk. Ook vervulde hij verschillende leidinggevende functies voor de Avro. [RadioWereld.NL]

 

Gerelateerde berichten